Рецепти

Грибна ікра

грибна ікра

Сьогодні я за таким же принципом вирішила приготувати грибну ікру. Вийшло теж смачно, і головне, ця ікра виявилась відмінної намазуванням для моїх «вихідних» бутиків.

А ще я подумала про те, що все-таки на смак ікри (будь – овочевий або грибний) ще впливає і наявність болгарського перцю. Тобто гриби (як у мене сьогодні) – це основний інгредієнт, але перчик – це ще один основний продукт, без якого краще і не починати готувати.

Отже, грибна ікра.

Грибна ікра

Готовність перевіряла по морквині – вона найстійкіша в цьому наборі.
В кінці посолити, поперчити, вкинули вершкове масло. Маслице потрібно додавати обов’язково – воно надає приємний вершковий смак ікрі.
Залишила, щоб овочі трохи охололи. Потім переклала все це добро в кухонний комбайн і подрібнити на найбільшій швидкості, щоб вийшла однорідна маса.
Ось і все, грибна ікра готова!
Що сказати? Це дуже смачно! Болгарський перчик дуже йде шампіньйонів. Та й взагалі, тут все овочі підходять один одному як не можна до речі.

Щоб отримувати кращі статті, підпишіться на сторінки у YouTube, Google, Facebook і Pinterest!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code