Рецепти

Гуляш рибний в мультиварці

Гуляш рибний в мультиварці

Хочете зробити більш різноманітним ваше буденне або святкове меню? Мрієте з’їсти що-небудь пікантне, а крім риби в морозилці тільки минтай? Пропоную суперпростой і швидкий рецепт. Гуляш з морської риби стане розкішним варіантом для будь-якої трапези – обід це або сніданок, вечеря.

Таке блюдо стане і шикарною альтернативою для тих, хто намагається виключити м’ясо зі свого меню, а гуляш обожнює. Точно так порадіють цим рецептом і ті, хто не любить витрачати свій час на підготовку, але часто змушений зустрічати гостей або готувати смачно для домашніх. Дуже швидко все готується, і дуже просто при цьому, т.до. все зробить за вас мультіварочка.

Ну і не можна забути про тих, хто любить рибу – будь-яку, особливо, морську, корисну. Ніжний, нейтральний смак шматочків минтая, нагодована ароматом інших інгредієнтів, неймовірно соковита структура страви, апетитний вигляд і пікантний смак – це точно вразить вас.

І, як завжди, поспішаю попередити, що інгредієнти я даю на одну порцію. У вашій волі збільшувати до безкінечності кількість продуктів і, до речі, варіювати з ними так, як захочеться або з урахуванням можливостей.

Час приготування: 45 хвилин

Гуляш рибний в мультиварці

складність: нижче середнього

приготування

Це у мене був минтай. А ви можете взяти будь-яку морську білу рибу типу, скажімо, хека, тріски і т.п. Нам треба відокремити філе і нарізати порційно.
Наріжемо очищений і промитий цибулю. Морква, промивши і очистивши, натріть на тертці.
Цю масу треба прожарити в невеликій кількості масла в режимі «Жарка», 5 хвилин вистачить.
А поки вона смажиться, доріжемо перці (якщо діти будуть їсти, чилі прибираємо).
Додамо до цибулі і моркви перці. Потім досиплем одну помидорку-сливку, нарізану довгою соломкою. І смажимо.

Щоб отримувати кращі статті, підпишіться на сторінки у YouTube, Google, Facebook і Pinterest!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code