Рецепти

Гусарики з м’ясом

Гусарики з м’ясом

Гусарики – блюдо російської кухні, несправедливо забуте. Звичайно, за довгі роки воно теж зазнало чимало змін. Адже у кожної господині свій підхід до кулінарії, свій смак. Але ж печемо ми для своїх домашніх або гостей, побажання яких теж потрібно враховувати.

начинку я зробила зі свинини. Можна використовувати яловичину або курку, додати до неї гриби або картопельку … Кому як більше подобається.

Багато хто вважає, що гусарікі – це ліниві пельмені. Напевно, можна охарактеризувати їх і так. Але я б назвала їх листковими беляшами або відкритими слойками з м’ясом. Так чи інакше, смак виходить відмінним. А це – найголовніше!

Рівень складності: середній

Час приготування: 1 год 20 хвилин

Інгредієнти*:

* З цієї кількості інгредієнтів вийде 15 Гусарики.

приготування:

Свинину порізала невеликими кубиками, зручними для блендера.

Перетворила в фарш з допомогою подрібнювача. Туди ж відправила і цибулю, але переробляла нема на максимальній, а на середній швидкості.

Відокремила жовток (його помістила в окремий посуд) від білка (його додала до фаршу).

Крім білка пустила вівсяні пластівці (звичайні), сіль і перемелені перці.

Все ретельно вимісити. Залишила на деякий час для того, щоб всі інгредієнти просочили один одного (мінімум на 20 хвилин).

Тісто розкачати, вирізала кружечки. На половині з них вирізала отвори ще й по центру. З фаршу скачала кульки розміром, як фрикадельки. Виклала на цільні гурткаі.

Гусарики з м'ясом

Накрила їх зверху кружечками-бубликами.

За допомогою вилки зробила защип (а заодно і візерунок) по краю Гусарики. Якщо вилка прилипає до тесту, потрібно занурити її в борошно.

Деко змастила олією. Виклала на нього гусарікі.

До залишеного раніше жовтка додала зовсім небагато води, розмішати виделкою, змастила зверху і тісто, і м’ясо.

Відправила в розігріту до 200’C духовку на 15-20 хвилин.

Гусарики готові! 😉 Їх можна їсти з чим завгодно – з чаєм / кавою, пивом, червоним вином, бульйоном, першими і другими стравами. Можна і без всього, вони самодостатні!

У нас вони розлетілися в одну мить! Відмінний і обід, і вечерю!

Щоб отримувати кращі статті, підпишіться на сторінки у YouTube, Google, Facebook і Pinterest!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code