Рецепти

Італійський суп з фрикадельками

Італійський суп з фрикадельками

Супчик з італійським рецептом, який допоможе зігрітися, якщо ви змерзли після прогулянки листопадовим ввечері (не найбільш теплим, треба зауважити). Дуже ситний, з шикарними фрикадельками з яловичого фаршу і макаронами.

Час на підготовку інгредієнтів: 20 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

приготування:

1. Візьміть миску, розбийте туди яйце, насипте сир, панірувальні сухарі, покладіть цибулю, а також додайте половину солі, часникового порошку і чорного перцю. Додайте фарш і все як слід перемішайте. Сформуйте кульки (приблизно по 3 см кожен).

Італійський суп з фрикадельками

2. У казанку обсмажте фрикадельки до апетитного коричневого кольору. Потім влийте бульйон, покладіть шпинат, цибульний порошок, петрушку, а також сіль, що залишилася, чорний перець і часниковий порошок. Доведіть до кипіння на сильному вогні, потім зробіть вогонь тихіше і готуйте 5 хвилин. В кінці додайте попередньо відварені макарони і готуйте ще 1 хвилину. Смачного!

Photo by Taste of Home

Щоб отримувати кращі статті, підпишіться на сторінки у YouTube, Google, Facebook і Pinterest!

Італійський суп з фрикадельками

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code