Корисні рецепти Рецепти Це смачно!

Як приготувати смачний вегетаріанський лагман

Як приготувати смачний вегетаріанський лагман

Лагман – відмінне блюдо, смачне і ситне. А ще добре воно тим, що його можна подавати і як перше, і як другу страву.

І хоча є рецепти, які вважаються традиційними рецептами лагмана, все ж навіть вони між собою відрізняються. Ну що ж, раз так, тоді, думаю, не буде злочином прибрати зі списку інгредієнтів м’ясо, щоб вийшов лагман, чудово підходить для вегетаріанців і тих, хто дотримується посту.

І хоча варіант сьогоднішнього узбецького страви повністю пісний, але, завдяки квасолі і овочам, виходить цілком ситним блюдом.

складність – лагман приготувати дуже легко

Час приготування – приблизно 1 годину

Як приготувати лагман:

Готувати лагман я завжди починаю безпосередньо в казані. Отже, влила 2 ложки рослинної олії в казан, виклала нарізану не надто великими кубиками цибулю. Потім виклала очищену і натерту моркву.

І слідом за морквою – натертий корінь селери.

Поставила варитися локшину в підсоленій воді.

Коли овочі трохи потомилися і стали м’якими, виклала варену квасолю (її можна замінити консервованою).

Після квасолі кинула в казан розрізану навпіл брюссельську капустку. У мене вона була в свіжому вигляді, але її можна використовувати і заморожену.

Кинула все мелені спеції за списком. Їх, до речі, цілком можна регулювати на свій смак і переваги. Я, наприклад, люблю гострий лагман, тому завжди додаю кайенскийперець (трохи, буквально на кінчику ножа).

Як приготувати смачний вегетаріанський лагман

Далі перемішала овочі і трохи потримала їх на вогні – близько 5 хвилин. Потім додала близько 1 склянки бульйону, томат (у мене домашній) і ще близько 5 хвилин потім на самому маленькому вогні.

Далі влила бульйон, посолила і виклала відварену до цього часу локшину.

Кинула нарубану зелень і через хвилинку вимкнула вогонь.

Ось і готовий дуже смачний і ситний вегетаріанський лагман!

Щоб отримувати кращі статті, підпишіться на сторінки у YouTube, Google, Facebook і Pinterest!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

code