Яловичий язик в духовці
Навіть самий звичайний варений язик – вже сам по собі делікатес, а якщо його ще й запекти, да в ароматної соусі, тоді страва стане більш ніж вишуканим. Я розповім, як приготувати яловичий язик в духовці.
Опис приготування:
Інгредієнти:
- Яловичий язик — 300 Грам
- часник — 2-3 зубчики
- Соєвий соус — 70 мілілітрів
- спеції — За смаком
- сіль — За смаком

Як приготувати "Яловичий язик в духовці"
Оцінити рецепт Яловичий язик в духовці:
Будь ласка, введіть символи з картинки
Приготував-вийшло як зазначено в рецепті.Порізав шматочками-приємне ніжне м’ясо.Але відварюють мову години 1.5 .
Я варила мову годину, потім опустила в крижану воду, зняла шкіру, десь вона легко відійшла, десь ножем зрізала. Потім в духовку, запікала ще годину точно. Мені подобається готовий мову, він не м’який, але і не жорсткий, смачне м’ясо.
За смаком мені сподобалося, як вийшло. Але хочу зазначити, що 30 хв варіння мови дуже мало, для того щоб шкірку зняти. Варила 1 годину.
скільки градусів в духовці має бути?
Вперше готувала мову. Намагалася все за цим рецептом зробити. Варила 30 хв, як було написано, АЛЕ. Ніяк не відставала шкіра з мови. Прийшов варити ще і остуджувати в крижаній воді, щоб зняти шкірку без втрат.(((
Рецепт відразу викликав у мене сумнів.не один раз варила мову і завжди вариться близько 3 годин.А тут тільки 1.5 години.Зварила 30 м.як було написано.З великими труднощами зняла шкірку.за допомогою ножа.Готувала його 2.5часов в духовці і трлько після цього часу він був готовий.Так запах був хороший.але нічого особливого в смаку не було.добре.що я його приготувала для своєї сім’ї.а не на святковий стіл.І якщо за цим рецептом приготувала господиня яка раніше не варила яловичий язик.то вона була б дуже розчарована.Не раджу готувати за цим рецептом.
Незрівнянні поєднання соєвого соусу і часнику, м’ясо так просочується і неймовірно пахне! Дуже рекомендую всім спробувати!
