Рецепти

М’ясна запіканка з кольоровою капустою

М’ясна запіканка з кольоровою капустою

Якщо ви – великий любитель овочів, то можна змінити співвідношення м’яса і капусти. Я ж взяла 1: 1 і залишилася дуже задоволена! Отже.

Інгредієнти:

додатково:

приготування:

Промила шматочок яловичини, очистила часник.

Пропустила їх разом через м’ясорубку.

На рослинному маслі спасерувати подрібнену цибулю.

Виклала до нього фарш.

Перемішуючи, гасила на середньому вогні, без кришки, хвилин 5 – до зміни кольору і перетворення фаршу в дрібні кульки.

Промити, обсушити і порубала петрушку. Перемолола суміш перців (білий, чорний, червоний, рожевий і зелений). Посолити.

Перемішала, зменшити вогонь, накрила кришкою і гасила хвилин 20, додавши за три хвилини до готовності лавровий лист.

Цвітну капусту розібрала на великі суцвіття.

Пустила в киплячу підсолену воду, через 7 хвилин злила. Остигнула капусту розібрала на дрібні суцвіття. Виклала 2/3 від загальної її маси в форму, змащену вершковим маслом і присипану панірувальними сухарями.

Виклала зверху фарш.

М'ясна запіканка з кольоровою капустою

На нього – решту капусту.

Збила яйця з сіллю, влила до них молоко.

Цією сумішшю залила вміст форми.

Поставила в духовку на 45 хвилин при 200 ‘.

Вийняла і виклала зверху шматочки вершкового масла.

Запіканка мені сподобалася як в гарячому, так і в холодному вигляді.

Вона виходить не тільки смачною, а й дуже ситної. Однією порції цілком вистачить для повноцінного обіду чи вечері.

Щоб отримувати кращі статті, підпишіться на сторінки у YouTube, Google, Facebook і Pinterest!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code