М’ясна запіканка з кольоровою капустою
Якщо ви – великий любитель овочів, то можна змінити співвідношення м’яса і капусти. Я ж взяла 1: 1 і залишилася дуже задоволена! Отже.
Інгредієнти:
додатково:
приготування:
Промила шматочок яловичини, очистила часник.
Пропустила їх разом через м’ясорубку.
На рослинному маслі спасерувати подрібнену цибулю.
Виклала до нього фарш.
Перемішуючи, гасила на середньому вогні, без кришки, хвилин 5 – до зміни кольору і перетворення фаршу в дрібні кульки.
Промити, обсушити і порубала петрушку. Перемолола суміш перців (білий, чорний, червоний, рожевий і зелений). Посолити.
Перемішала, зменшити вогонь, накрила кришкою і гасила хвилин 20, додавши за три хвилини до готовності лавровий лист.
Цвітну капусту розібрала на великі суцвіття.
Пустила в киплячу підсолену воду, через 7 хвилин злила. Остигнула капусту розібрала на дрібні суцвіття. Виклала 2/3 від загальної її маси в форму, змащену вершковим маслом і присипану панірувальними сухарями.
Виклала зверху фарш.

На нього – решту капусту.
Збила яйця з сіллю, влила до них молоко.
Цією сумішшю залила вміст форми.
Поставила в духовку на 45 хвилин при 200 ‘.
Вийняла і виклала зверху шматочки вершкового масла.
Запіканка мені сподобалася як в гарячому, так і в холодному вигляді.
Вона виходить не тільки смачною, а й дуже ситної. Однією порції цілком вистачить для повноцінного обіду чи вечері.
Щоб отримувати кращі статті, підпишіться на сторінки у YouTube, Google, Facebook і Pinterest!