Здорова іжа Рецепти Це смачно!

М’ясні круасани з цукіні

М’ясні круасани з цукіні

Сьогоднішній рецепт від початку до кінця – повна імпровізація, але в результаті вийшло нове, незвичайне і найголовніше смачна страва!

Для нього нам буде потрібно:

Рівень складності: ближче до середнього

Час приготування: десь близько години

Алгоритм пропонованих дій:

Для основної (м’ясний) частини нашого страви необхідно приготувати фарш. З цією метою свинячу м’якоть, бекон і цибулину ми пропускаємо через м’ясорубку, приправляємо сіллю і перцем. Після того, як перемішали, відставляємо в сторону.

Тепер займемося цукіні. Для реалізації тієї ідеї, яка прийшла мені в голову, цукіні потрібно нарізати уздовж довгими тоненькими слайсами. З цим завданням мені в черговий раз допомогла впоратися моя V-образна чудо-терка.

Смужки цукіні потрібно обов’язково посолити, щоб вони стали помягче і працювати з ними було набагато простіше.

Тепер зливаємо рідину, яка виділилася з цукіні, і займаємося формуванням самих котлеток.

М'ясні круасани з цукіні

Для цього 4-5 смужок потрібно викласти плотненько внахлест один на одного. З фаршу формуємо котлетку і розміщуємо її в центр утворився з смужок цукіні прямокутника.

А тепер просто обворачіваем котлетку смужками і викладаємо в вогнетривку форму, завбачливо змащену маслом, швом вниз.

Виходять такі собі круассанчики. Їх ми тепер обов’язково смажена маслом, а для краси можна прикрасити насінням кунжуту або льону.

Випікалися такі круасани десь хвилин 35, але духовочку потрібно розігріти заздалегідь до 180 градусів.

Щоб отримувати кращі статті, підпишіться на сторінки у YouTube, Google, Facebook і Pinterest!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code