Малиновий торт без випічки за кілька простих кроків
Для того, щоб приготувати торт, зовсім необов’язково поратися біля пашить жаром духовки. Скориставшись цим рецептом, ви зможете приготувати простий вершково-малиновий торт без зайвих проблем, використовуючи всього лише 6 доступних всім інгредієнтів. А замість запікання в духовці, торт потрібно буде залишити на ніч у холодильнику – і до ранкової чашці кави вас чекатиме смачний і приємний десерт, що нагадує про літо.
вихід: торт на 8 шматочків
Спосіб приготування:
1. У середній мисці збийте вершки електроміксером до м’яких піків.
2. У великій мисці змішайте вершковий сир і цукрову пудру з лимонною цедрою і лимонним соком. Збийте електроміксером до однорідної консистенції. Потім додайте в цю суміш малину і придушити її за допомогою лопатки, а потім ретельно перемішайте всю суміш. Акуратно введіть в суміш збиті вершки.
3. Викладіть форму для випічки пергаментним папером так, щоб її краї виходили за край форми. В даному випадку краще всього використовувати прямокутну форму приблизно 10х20 см.

4. Одним шаром викладіть 8 вівсяних печива на дно форми. На них рівномірно розподіліть 1/3 вершково-малиновою суміші. Повторіть цю процедуру ще 2 рази таким же чином – в результаті повинно вийти 3 шари.
5. Поставте торт в холодильник як мінімум на 6 годин, але краще потримати всю ніч. Перед подачею до столу дістаньте торт, потягнувши вгору краї пергаментного паперу. Наріжте на шматочки (торт розрахований приблизно на 8 шматочків).
Photo by Ed Anderson
Щоб отримувати кращі статті, підпишіться на сторінки у YouTube, Google, Facebook і Pinterest!
