Здорова іжа Рецепти Це смачно!

Малиновий торт без випічки за кілька простих кроків

Малиновий торт без випічки за кілька простих кроків

Для того, щоб приготувати торт, зовсім необов’язково поратися біля пашить жаром духовки. Скориставшись цим рецептом, ви зможете приготувати простий вершково-малиновий торт без зайвих проблем, використовуючи всього лише 6 доступних всім інгредієнтів. А замість запікання в духовці, торт потрібно буде залишити на ніч у холодильнику – і до ранкової чашці кави вас чекатиме смачний і приємний десерт, що нагадує про літо.

вихід: торт на 8 шматочків

Спосіб приготування:

1. У середній мисці збийте вершки електроміксером до м’яких піків.

2. У великій мисці змішайте вершковий сир і цукрову пудру з лимонною цедрою і лимонним соком. Збийте електроміксером до однорідної консистенції. Потім додайте в цю суміш малину і придушити її за допомогою лопатки, а потім ретельно перемішайте всю суміш. Акуратно введіть в суміш збиті вершки.

3. Викладіть форму для випічки пергаментним папером так, щоб її краї виходили за край форми. В даному випадку краще всього використовувати прямокутну форму приблизно 10х20 см.

Малиновий торт без випічки за кілька простих кроків

4. Одним шаром викладіть 8 вівсяних печива на дно форми. На них рівномірно розподіліть 1/3 вершково-малиновою суміші. Повторіть цю процедуру ще 2 рази таким же чином – в результаті повинно вийти 3 шари.

5. Поставте торт в холодильник як мінімум на 6 годин, але краще потримати всю ніч. Перед подачею до столу дістаньте торт, потягнувши вгору краї пергаментного паперу. Наріжте на шматочки (торт розрахований приблизно на 8 шматочків).

Photo by Ed Anderson

Щоб отримувати кращі статті, підпишіться на сторінки у YouTube, Google, Facebook і Pinterest!

Малиновий торт без випічки за кілька простих кроків

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code