Оладки дріжджові без яєць «З сокири»
Коли в будинку закінчилися яйця, і молоко кудись поділося, а сніданок смачний все одно хочеться поїсти, слід спробувати приготувати дріжджові оладки. У них буде не тільки борошно, а й вівсяні пластівці. Також можна поекспериментувати і використовувати відразу кілька видів борошна.
Виходять такі оладки з дріжджами пишними, смачними, насиченими. Ними можна нагодувати всіх членів сім’ї (крім немовлят, звичайно).
Час приготування: приблизно близько 1 години
Складність: дуже просто

Оладки на дріжджах робляться так:
1. Пластівці заливаються окропом. Їх необхідно залишити до того моменту, поки вода не стане приблизно 30 градусів.
2. Борошно вівсяне, пшеничне і житнє змішуються з сіллю, цукром, ваніліном і дріжджами.
3. Змішуємо отриману остигнула вівсяну в’язку кашу і інші компоненти.
4. Якщо перемішали, а вийшло рідкуватий тісто для оладок, то можна всипати ще пшеничного борошна.
Щоб отримувати кращі статті, підпишіться на сторінки у YouTube, Google, Facebook і Pinterest!
