Оладки на дріжджах з яблуками
Пишні, повітряні і смачні оладки, та ще й з дивним яблучним ароматом і смаком – це саме те, чого не вистачає зараз, в ці похмурі листопадові дні, напевно, кожному з нас. Вони обов’язково порадують вашу родину до сніданку, а також стануть чудовим десертом до вечері в кожному будинку ..
Для приготування таких оладок на дріжджах з яблуками нам знадобиться:
Складність рецепта: все досить легко і просто
Необхідна для приготування час: трохи більше години
Хід пропонованих дій:
Для початку трохи підігріваємо необхідну кількість молока до стану теплого і додаємо до нього дріжджі.
Туди ж пускаємо весь цукор і трохи перемішуємо, щоб цукор почав розчинятися.
Далі додаємо в цю суміш 3 ст.л. борошна.
Знову перемішуємо і відставляємо в сторону – нехай це тісто трохи підійде.
Тепер займемося яблуками – їх очищаємо від шкірки і пускаємо на терку.
Далі розігріваємо сковороду, викладаємо терті яблука і припускаємо їх разом зі столовою ложкою цукру. При бажанні можна додати щепоточку меленої кориці.
Яблука стануть м’якими і будуть нагадувати пюре.
До цього часу наші дріжджі відмінно подіяли і тісто підійшло.
Тепер беремо яйце і злегка збиваємо його виделкою.
Яєчну масу виливаємо в опару і перемішуємо.

Туди ж викладаємо охолоджене яблучне пюре і теж перемішуємо.
Тепер пускаємо дрібку солі.
А також викладаємо що залишилася просіяне борошно.
Після ретельного перемішування тесту залишилося лише додати рослинне масло, ще раз з’єднати всі інгредієнти і можна ставити на розігрів сковороду з невеликою кількістю рослинного масла для обсмажування оладок.
Випікаємо млинці на вогні нижче середнього по обидва боки, з задоволенням спостерігаючи, як вони збільшуються в розмірі і поширюють дивовижний аромат на весь будинок.
Наші оладки на дріжджах з яблуками вже готові – подавати їх можна з медом або варенням, сметаною і шоколадним соусом. Смачно буде в будь-якому випадку – можете не сумніватися!
Готуйте з задоволенням!
Щоб отримувати кращі статті, підпишіться на сторінки у YouTube, Google, Facebook і Pinterest!
