Здорова іжа Корисні рецепти Рецепти

Овочева піца з персиками

Овочева піца з персиками

Влітку я віддаю перевагу легкі страви. І тому замість традиційної піци з ситної начинкою готую овочеву коржик. А сьогодні я спробувала додати до її начинці персики.

Не дуже люблю хвалитися, але сьогодні має це зробити. Вийшла дуже смачна, ароматна і по-літньому яскрава піца.

У цій страві відсутня м’ясо, ковбаса, майонез. Тому воно менш калорійне в порівнянні зі звичайною піцою.

Це відмінний варіант для легкого сніданку, перекусу на роботі або в дорозі. Така піца підійде і дітям. У ній немає шкідливих інгредієнтів, а персики роблять блюдо трохи солодким, що дуже подобається малюкам.

складність: середня

Час приготування: 2 години 30 хвилин

приготування:

Для початку я зайнялася приготуванням дріжджового тіста, яке послужить основою для піци.

Я всипала дріжджі в тепле молоко. Дріжджі набрякли через 15 хвилин.

Я додала до них 2 яйця, сіль, цукор, розм’якшене вершкове масло, а також всипала борошно.

Вимісити тісто, вкрила його рушником і залишила на годину.

Тим часом я зайнялася приготуванням начинки.

Помідори нарізала тонкими кружечками.

Яйце збила виделкою.

Перець нарізала брусочками.

Овочева піца з персиками

Персик нарізала часточками.

Натерла твердий сир.

Тісто розкачати в прямокутний пласт.

Деко застелила пергаментом для випічки. Пергамент змастила олією.

Основу помістила на деко.

Начинку збирала в такій послідовності: помідори, перець, персики, петрушка.

Залила начинку яєчною сумішшю і засипала сиром.

Випікала в попередньо розігрітій духовці сорок хвилин при температурі 180 градусів.

Рум’яна кірочка і приємний аромат свідчили про готовність блюда.

Щоб отримувати кращі статті, підпишіться на сторінки у YouTube, Google, Facebook і Pinterest!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code