Здорова іжа Корисні рецепти Рецепти

ППпирігзкапустою

ППпирігзкапустою

Пирігзкапустою-традиційнеблюдоросійськоїкухні. Такавипічкане тількисмачна,алещебюджетнаіпростау виконанні. ПропонуюприготуватиППпирігзкапустою.

Описприготування:

Інгредієнти:

  • Капуста білокачанна — 300Грам
  • Цибуля — 1 штука
  • кефір — 0,5Склянки(знежирений)
  • яйце — 1 штука
  • борошно — 6Ст. ложок(згіркою)
  • сода — 1/3Чайнихложки
  • сіль — 0,5Чайнихложки
  • Рослинна олія — 3Ст. ложки
  • ППпирігзкапустою
  • кунжут — За смаком

Як приготувати "ППпирігзкапустою"

Порада відкухаря:

ОцінитирецептППпирігзкапустою:

Будь ласка,введітьсимволизкартинки

ОксанаЧвивзагаліменезаплуталисяврецепті1яйце,цещопропорціїдляоднієїпорції? Япеклапирігпершийразвжиттіпрцим рецептоміпирігне піднявся,спасибівам!

Христина,вописінаписано,щокількістьінгредієнтів вказанадляформирозміром18смвдіаметрі. Якщовивсеробилиза рецептом,торезультатповиненбувбутивідмінний. Рецептперевіренийроками.

Смачноідужешвидкоібюджетно.спасибі.

Володимир,спасибізачудовефотоівашвідгук!)

Пирігвийшовдужесмачний! Великеспасибізарецепт!

Зробилаза рецептом. Требавказуватирозмірформи. Умене26см. Тістовиходитьдужемало. Дляцієїформитребаробити2порціїтесту. Однувниз,аіншуверхзалити. Щезтушкованоюкапустисліддатистектимаслу. Алеідеянепоганаісмачно. Дякуюзарецепт.

Приготувалацейпиріжоку формітогождіаметру. вийшоввідмінний! &lt3єдинещо-використовувалавсього60грамборошна(рисова+кукурудзяна)іїїбулодосить. Ащенаверхпритрусилатрошкимоцарелиіподплавитвдуховці7хв. Чи несупер-міцнийпиріг,такщобудьтеніжнішепринарізанні,алеякщорізатиакуратно,тошматочкиціліічудові))Взагальномуспасибівеликезарецепт,дужесмачнийпиріг! А,іще,всежраджувикористовуватипапірдлявипічкихочабнаодне,якщохочабтрохине впевненівформі,томущоуменепирігзвичайноотлепілі,алезпрацею,хочіприсипаламанкою))

Аядодалазамістькефіру,молококисле. зацей часуменевін непропікся,іяотруїласяздається! Дваднямучуся

ДуженавітьППпиріг. Авторправ,борошноможназамінитинабудь-якуцельнозерновую. ВийдещебільшПП. Дякуюзарецепт,якразтакийішукала.

Тісто неміститьніцукру,нідріжджів,нітваринаборослиннихжирів. Замістьзвичайноїпшеничноїмукивизавждиможетедодативрецептбільшкориснийсортборошна,якийне пройшовсильнуобробку. Якийвидборошнавибрати? Увашомурозпорядженні єтакийарсенал-цільнозерновийпшеничне,житнє,гречана,вівсянаінавітьлляна. Деякісортиборошнавиможетеприготувати вдома. Так,длятогощобзробитивівсянуаболлянуборошно,доситьпростоподрібнитивівсяніпластівціаболлянінасіннявкавомолці. Ібудевамщастя!:)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code