Рулет з листкового тіста з гарбузом
Щороку ми досить-таки велику плантацію у свекром засаджуємо гарбузами, тому нестачі в цьому овочі у нас немає. Та й все в моєму сімействі люблять щось гарбузове – пироги, пиріжки, слойки, оладки, салати … А ще практично кожен день чоловік робить свіжовичавлений сік з гарбуза. Загалом, ми гарбузове фанати 🙂
Сьогодні мені захотілося щось спекти з гарбуза. Часу було небагато, тому я скористалася покупним листковим тістом. Поки тісто розморожувалося, я думала, як би так загорнути гарбуз в тісто. І придумала – зроблю рулет. Загалом, так і з’явився експрес-рецепт смачної, і не дуже шкідливою випічки (адже тут ого-го скільки тиковкі!).
Процес приготування
Готується все просто до неподобства 🙂 Насамперед я дістала з морозильної камери тісто.
А тим часом помила гарбуз, порізала, очистила від шкірки і насіння.
натерла. Вірніше, натер комбайн, а я так, на кнопочку тільки натискала 🙂
До гарбузі додала ванілін і цукор.
перемішала.
тісто розкачати. У мене було 2 листи листкового тіста без дріжджів, по 250 г кожен. Відповідно, рулетів вийшло теж 2.
На розкатаний пласт рівненько виклала натерту гарбуз.
Щільно згорнула рулетом. З другим листом тесту надійшла точно так же.
Деко застелила пергаментом. виклала рулети.
Духовку розігріла до 180 о С. Відправила рулетики запікатися приблизно на 20-25 хвилин.

Ось і все, рулет з листкового тіста з гарбузом готовий!
З чашкою чаю або кави, вранці, вдень або ввечері, гарячий або остиглий – рулетик завжди смачний і завжди до речі!
Бажаю вам приємного чаювання!
Щоб отримувати кращі статті, підпишіться на сторінки у YouTube, Google, Facebook і Pinterest!
