Корисні рецепти Рецепти Це смачно!

Салат «Морквина»

Салат «Морквина»

Я готую такий салат зазвичай восени, коли на дачі великий урожай баклажанів і моркви. Таке блюдо можна приготувати просто на обід або вечерю або ж, якщо як слід загасити, то можна закатати в банки і ласувати взимку. Цей салат хороший для вегетаріанців. Салат виходить досить ситним і може внести різноманітність в пісну дієту.

Для приготування цього салату потрібні такі інгредієнти:

Час приготування: тридцять хвилин

Складність приготування:
мінімальна

Баклажани очистити від шкірки і натерти на крупній тертці.

Попередньо замочувати баклажани з сіллю не потрібно, тому як після зняття шкірки, вони не будуть гірчити.

Викласти натерті баклажани на сковорідку і трохи обсмажити з додаванням рослинної олії.

Потім викласти в салатницю.

Морква також слід натерти на крупній тертці.

Обсмажити на повільному вогні до стану м’якості.

При смаженні також можна додати трохи рослинного масла. Обсмажену моркву викласти в салатницю.

Часник дрібно нарізати. Кріп також слід порізати подрібніше. Часник і кріп додати в салатницю. посолити.

Салат «Морквина»

Потім в салат потрібно додати сухарики.

Можна додавати як покупні, так і зробити їх самостійно. Чоловік любить піджарені сухарики в цьому салаті, тому я готую їх сама. Отже, сухарики потрібно додати в салат і знову все добре перемішати.

Викласти готовий салат порційно на тарілки. Подавати з великою кількістю зелені.

Якщо ж ви хочете закатати салатик в банки на зиму, то слід додати побільше солі і після обсмажування гасити всі інгредієнти, звичайно крім сухариків, на повільному вогні протягом двадцяти хвилин. Потім дати охолонути і закатати в банки. Зберігати такий салат найкраще в холодильнику.

Щоб отримувати кращі статті, підпишіться на сторінки у YouTube, Google, Facebook і Pinterest!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code