Корисні рецепти Рецепти Це смачно!

Салат з буряка з журавлиною

Салат з буряка з журавлиною

Легкий, простий, корисний і смачний – ось епітети до мого сьогоднішнього рецептом.

Напередодні я зварила буряк, ще не знаючи, що саме буду готувати. Власне, коли мені хочеться буряка, я можу особливо не дивно, а просто порізати її шматочками, змастити майонезом або полити олією. Ось і готовий найпростіший салат.

Цього разу я натрапила на рецепт бурякового салату з додаванням журавлини. Рецепт здався мені стоїть, і я, звичайно, його випробувала (в прямому і переносному сенсі).

складність: мінімальна.

Час приготування: 10 хвилин без урахування часу на варіння буряка.

приготування



Дістала з морозилки журавлину, щоб вона трошки відтанула.

Буряк у мене була зварена заздалегідь, для приготування салату я її тільки почистила.

Натерла її на крупній тертці.

Видавила лимонний сік і вилила його на буряк.

Салат з буряка з журавлиною

Підталу журавлину розчавила товкачем. При всій моїй любові до цієї ягоди, є її цілком для мене занадто кисло. І до того ж, як і в будь-якому салаті, смаки інгредієнтів повинні частково перемішатися. У цієї ягоди дуже щільна шкірка, просто так вона не віддасть ні краплі соку, навіть, коли повністю відтане. Ось тому і тисну її в салати. Кисла журавлина і нудотно-солодка буряк вдало доповнять один одного в цій страві.

Поєднала всі складові салату на тарілці. Додала цукор і трохи солі.

Полила олією, перемішала.

Приємний кисло-солодкий салат готовий.

Щоб отримувати кращі статті, підпишіться на сторінки у YouTube, Google, Facebook і Pinterest!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code