Рецепти

Салат з консервованої білої квасолею

Салат з консервованої білої квасолею

По-моєму, салати з консервованою квасолею – це справжня палочка-виручалочка. Простояти такі консерви можуть довго (термін придатності у них 2 або 3 роки). Зробити з ними салат зовсім не складно. Але будь-який квасолеві блюдо, як знають усі господині, виходить дуже ситним. Принадність, а не салат!

Ступінь складності: низька, головне – вміння різати овочі)

Час приготування: з урахуванням варіння моркви – 50 хвилин

Інгредієнти, потрібні нам для трьох порцій цього салату:

приготування:

Напевно, можна зробити цей салат і з червоної консервованої квасолею, але смак у них все-таки відрізняється, мені до душі більше біла, якщо дивитися в контексті перерахованих продуктів. Зливаємо з квасолі всю воду, викладаємо в салатницю.

Всю зелень миємо, обсушуємо рушником або серветкою, ріжемо. І петрушку, і кріп.

Викладаємо їх до квасолі.

Морква ставимо варити на самому початку приготування салату або взагалі заздалегідь. Остужаем її і трьом на тертці з великими отворами.

Додаємо в салатницю.

Салат з консервованої білої квасолею

Лучок беремо червоний, він дуже корисний і, крім того, смачний.

Ріжемо його кубиками досить дрібно.

Змішуємо всі інгредієнти, заправляємо меленим перчиком, сіллю, оливковою олією.

перемішуємо гарненько. додаємо сухарики. Можна використовувати магазинні або свої, приготовані в духовці, як у мене. Смак покупних або спеції для домашніх вибираємо за бажанням. Викладаємо їх у салат за 2-3 хвилини перед подачею на стіл.

Щоб отримувати кращі статті, підпишіться на сторінки у YouTube, Google, Facebook і Pinterest!

Салат з консервованої білої квасолею

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code