Салат з шинкою
Ви любите шинку? Я так. Як і мої домочадці. Тому ми раді будь-якої страви з неї – будь то тарталетки, салат або щось ще.
Я не фанат майонезу, але цей святковий салат з будь-якої іншої заправкою мені уявити складно. По крайней мере, будь-які рослинні масла або ж сметана / йогурт до шинки, на мій погляд, не йдуть.
Цей рецепт ситного салату один з оптимальних – адже виходить просто, швидко і смачно! І справді – коли потрібно щось святкове, та ще й в спринтерському режимі, хіба можна знайти що-небудь вигідніше салату?
Рівень складності: невеликий
Час приготування: 40 хвилин
кількість: 3-4 порції
Інгредієнти:
приготування:
Курячу шинку очистила від плівки і порізала брусочками. Зрозуміло, можна взяти і іншу шинку, наприклад, зі свинини або індички.
Розбила в окремий посуд два яйця і пустила трохи солі. З нею я вирішила не старатися, адже шинка сама по собі солона, та ще буде заправка у вигляді майонезу.
До речі, можна з’єднати відразу всі яйця і розділити збиту масу на дві частини. Але мені зручніше було це зробити окремо.
Отже, на добре розпечену з соняшниковою олією сковороду вилила два трохи збиті віночком яйця.
Засмажила на вогні більше середнього, потім перевернула на іншу сторону і потримала на вогні ще хвилини 2-3.

З другою парою яєць зробила те ж саме. Дала яєчним млинців охолонути і порізала їх не дуже довгою локшиною.
Пекінську капусту нашаткувати і з’єднала з шинкою і млинцями.
Перемішала спочатку просто всі інгредієнти, а потім з додаванням майонезу.
Спеції сюди класти не стала, мені це здалося в даному випадку зайвим.
Заправлений салат виклала в красивий салатник для подачі і прикрасила зверху гілочкою свіжого кропу.
Смачний і ситний салат готовий! 😉
Щоб отримувати кращі статті, підпишіться на сторінки у YouTube, Google, Facebook і Pinterest!