Корисні рецепти Рецепти Це смачно!

Свининапо-київськи

Свининапо-київськи

Дужецікавийспосібприготуванням’яса,про який,явпевнена,вищене чули. Ісьогодніярозповімвам,якзробитинеймовірносмачнусвининупо-киевскидужешвидкоіпросто.

Описприготування:

Якщодушапроситьчогосьновенькогоіприцьомудоситьпростого,тоядопоможувамзробитиправильнийвибір,іосьспеціальнодлявасвідміннийрецептприготуваннясвининипо-київськи. Уцієї стравидужеприємнийдомашнійсмак,якийпідкоритьвасзпершиххвилин,і,щотаксамо важливо,тутмінімальна кількістьінгредієнтів. Анаприготуванняуваспідене більшепівгодини,томутакийпростийрецептсвининипо-київськивідміннопідійдедлятих,укогонемаєбагаточасунабільшвишуканістрави. Вишвиденькозбираєтевсіпродуктивоєдиноівідправляєтевдуховку,адалісправатехніки,затеврезультатівиотримуєтеніжне м’ясопідчудовимароматнимсоусом. Повіртемені,навітьнасвятковомустоліцеблюдобудедобревиглядатиісподобаєтьсявсімгостямбезвинятку,такчомубнам нескористатисяцимпростимішвидкимрецептом.

1)Дляпочаткунамнеобхідноприготуватиполенту,відповідно до інструкціїнаупаковці. Алеоскількиполентуне так-тойпростознайти,товиможетезамінитиїїкускусабопанірувальнимисухарями.

2)Колиполентаохолоне,викладаємоїївглибокумиску,додаємовершковийсир,яйцяіспеціїнаваш розсуд. Ретельноперемішуємовсіінгредієнти.

3)Свининутрохивідбиваємоізагортаємовхарчовуплівку,ставимовхолодильникнакількахвилин.

Свининапо-київськи

4)Деко змащуємоневеликою кількістюмаслаівикладаємонаньогосвинину. Зверхувикладаємотовстийшарприготованогосоусу.

5)Ставимодековрозігрітудо200градусівдуховкуізапікаємо25-30хвилин,покинам’ясічи не з’явитьсярум’яна кірочка.

Готовусвининупо-киевскиподаємозісвіжою зеленнюіовочами,нагарнірможнаприготувативідварну картоплю. Приємноговсімапетиту!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code