Свининапо-київськи
Дужецікавийспосібприготуванням’яса,про який,явпевнена,вищене чули. Ісьогодніярозповімвам,якзробитинеймовірносмачнусвининупо-киевскидужешвидкоіпросто.
Описприготування:
Якщодушапроситьчогосьновенькогоіприцьомудоситьпростого,тоядопоможувамзробитиправильнийвибір,іосьспеціальнодлявасвідміннийрецептприготуваннясвининипо-київськи. Уцієї стравидужеприємнийдомашнійсмак,якийпідкоритьвасзпершиххвилин,і,щотаксамо важливо,тутмінімальна кількістьінгредієнтів. Анаприготуванняуваспідене більшепівгодини,томутакийпростийрецептсвининипо-київськивідміннопідійдедлятих,укогонемаєбагаточасунабільшвишуканістрави. Вишвиденькозбираєтевсіпродуктивоєдиноівідправляєтевдуховку,адалісправатехніки,затеврезультатівиотримуєтеніжне м’ясопідчудовимароматнимсоусом. Повіртемені,навітьнасвятковомустоліцеблюдобудедобревиглядатиісподобаєтьсявсімгостямбезвинятку,такчомубнам нескористатисяцимпростимішвидкимрецептом.
1)Дляпочаткунамнеобхідноприготуватиполенту,відповідно до інструкціїнаупаковці. Алеоскількиполентуне так-тойпростознайти,товиможетезамінитиїїкускусабопанірувальнимисухарями.
2)Колиполентаохолоне,викладаємоїївглибокумиску,додаємовершковийсир,яйцяіспеціїнаваш розсуд. Ретельноперемішуємовсіінгредієнти.
3)Свининутрохивідбиваємоізагортаємовхарчовуплівку,ставимовхолодильникнакількахвилин.

4)Деко змащуємоневеликою кількістюмаслаівикладаємонаньогосвинину. Зверхувикладаємотовстийшарприготованогосоусу.
5)Ставимодековрозігрітудо200градусівдуховкуізапікаємо25-30хвилин,покинам’ясічи не з’явитьсярум’яна кірочка.
Готовусвининупо-киевскиподаємозісвіжою зеленнюіовочами,нагарнірможнаприготувативідварну картоплю. Приємноговсімапетиту!