Здорова іжа Корисні рецепти Рецепти Це смачно!

Свинячі реберця, тушковані з картоплею і чорносливом

Свинячі реберця, тушковані з картоплею і чорносливом

Приготувати картоплю з реберцями – справа нехитра для більшості господинь. А ось як зробити з неї, вже давно стала звичною і буденною, абсолютно нове і за смаком, і за ароматом блюдо – знає далеко не кожна. Хочу розповісти вам сьогодні про одне абсолютно простому секретному інгредієнті, який я періодично використовую, щоб злегка схитрувати і трохи обдурити смакові рецептори членів своєї сім’ї.

Йдеться про чорнослив. Так-так – звичайному чорносливі, який інколи здатний змінити блюдо до невпізнання. І я, зізнатися, зовсім безсовісно цим користуюся – то в борщ кілька штучок кину, то в салатик з куркою поріжу і додам, то картоплю з реберцями видозмінити. Ну, ось як сьогодні.

Для приготування цієї страви нам необхідно підготувати:

Рівень складності: досить низький

Час для приготування: близько години

Алгоритм наших дій:

Реберця необхідно порізати, помити, злегка обсушити і викласти на дно чавунної каструлі, в якій ми будемо їх гасити разом з картоплею. Обсмажуємо на сильному вогні з обох сторін.

Тим часом очищаємо і нарізаємо цибулю, а також натираємо морквину.

Відправляємо овочі до реберцям.

Картоплю нам теж потрібно очистити і порізати на 4 частини (або дрібніше – кому як більше подобається).

Свинячі реберця, тушковані з картоплею і чорносливом

Чорнослив заливаємо на час окропом, якщо є кісточки, то витягаємо їх. Відправляємо чорнослив в каструлю. Добре перемішуємо і хвилин 5 обсмажуємо все разом. Додаємо сіль і улюблені спеції.

Згодом викладаємо картоплю, доливаємо 2,5-3 склянки води, перемішуємо і тушкуємо під кришкою до готовності.

Через півгодинки наше блюдо буде готово. Це неймовірно ароматно, шалено смачно і дуже смачно!

Щоб отримувати кращі статті, підпишіться на сторінки у YouTube, Google, Facebook і Pinterest!

Свинячі реберця, тушковані з картоплею і чорносливом

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code