Здорова іжа Корисні рецепти Рецепти Це смачно!

Свинячі реберця, запечені в помідорному конфітюри

Свинячі реберця, запечені в помідорному конфітюри

Напередодні цілої низки новорічних свят вирішила нарешті поділитися з вами рецептом нашого улюбленого сімейного страви, яке я незмінно готую до будь-якого сімейного застілля! Мова піде про спосіб приготування свинячих реберець ..

Запечені в помідорному конфітюри (такому собі спеціальному варення з домашніх томатів), реберця мають дивно приємний солодкуватий присмак, який подобається всім-всім, хто їх вже у мене пробував ..

Для приготування цього дивовижно смачної страви нам знадобиться:

Ще нам буде необхідний рукав для запікання

Приблизний час для приготування реберець: нам знадобиться 10 підготовчих хвилин, від 3 до 8 годин для маринування реберець і 1 годину для їх випікання

Рівень складності: все дуже і дуже просто

Хід пропонованих дій:

Перш за все, після придбання будь-якої м’ясної продукції мені хочеться найретельнішим чином її промити під струменем проточної води. Так було і з ребрами – я їх спочатку добряче вимила і обсушити.

Потім розрізаємо реберця на частини.

Тепер приступаємо до маринування. Спочатку пускаємо чорний мелений перець і прованські травички – вони відмінно підійдуть до помідорний конфітюр.

Далі додаємо трохи солі.

Ну а тепер черга помідорового конфитюра – я його вже другий рік поспіль заготовлюю спеціально для ось таких реберець.

Свинячі реберця, запечені в помідорному конфітюри

Залишилося лише все ретельно перемішати і прибрати в холодильник для маринування. Я залишала на ніч на балконі – температура на вулиці нині вже це дозволяє.

Потім після декількох годин маринування викладаємо реберця в рукав для запікання, міцненько зав’язуємо краю, поміщаємо на деко і ставимо в уже добре розігріту духову шафу.

Запікати реберця нам потрібно близько години при температурі 180-190 градусів.

Готові реберця будуть красивого рум’яного кольору, як би глазуровані, неймовірно соковиті і дуже-дуже ароматні!

Готуйте з задоволенням!

Щоб отримувати кращі статті, підпишіться на сторінки у YouTube, Google, Facebook і Pinterest!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code