Здорова іжа Корисні рецепти Рецепти Це смачно!

Свинячі ребра BBQ за рецептом Іллі Лазерсона

Свинячі ребра BBQ за рецептом Іллі Лазерсона

Настає пора пікніків, шашликів і BBQ. Багато хто чекає вихідні, щоб відправиться на природі і побалувати себе смаженим грільним м’яском. Смак м’яса в більшому випадку залежить від використовуваного маринаду, способу приготування і, звичайно, майстерності кухаря.

Сьогодні ми з вами запекти ребра в соусі BBQ. Раніше я ділилася рецептом від знаменитого шеф-кухаря Гордона Рамзі. Сьогодні ж пропоную приготувати свинячі реберця за рецептом Іллі Лазерсона. Рецепт більш простий у виконанні і часу на приготування йде набагато менше.

Так як погода на Уралі не радує нас сонячними днинки, запікати ребра буду не на решітці, а в духовці.

Ступінь складності: легко

Свинячі ребра BBQ за рецептом Іллі Лазерсона

Час приготування: 80 хвилин

Ребра нарізаємо на порційні шматочки. Оптимальний варіант – по два-три ребра на порцію.
У каструлю відповідного розміру наливаємо воду, викладаємо цибулю, часник, імбир, перець горошком, бадьян, кардамон, гвоздику, соєвий соус і доводимо до кипіння. У киплячу воду опускаємо підготовлені ребра. Варимо до напівготовності, приблизно 40 хвилин.
Поки м’ясо вариться, підготуємо соус барбекю. Для цього в мисці з’єднуємо томатний соус (можна використовувати томатну пасту), рослинне масло, мед, соєвий соус, часник сухий і гострий перець чилі. Перемішуємо, досолюємо за потребою.

Щоб отримувати кращі статті, підпишіться на сторінки у YouTube, Google, Facebook і Pinterest!

Свинячі ребра BBQ за рецептом Іллі Лазерсона

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

code