Здорова іжа Корисні рецепти Рецепти Це смачно!

Свинячі відбивні, запечені в духовці

Свинячі відбивні, запечені в духовці

У кулінарії існують такі рецепти, які незалежно від смаку, подобаються практично всім. Сьогодні я хочу представити вашій увазі рецепт блюда, за яке можу поручитися. Воно дуже смачне, а головне нескладно готується.

Багато хто знає, що свинячі відбивні, запечені в духовці, – це надзвичайне ласощі. А якщо їх доповнити якимись додатковими інгредієнтами, м’ясо відразу перетворюється, стає більш соковитим, м’яким і ніжним.

Приготоване м’ясо в духовці набагато корисніше смаженого на сковороді, а виходить настільки м’яким, що просто тане в роті. І, що важливо, не треба стояти біля плити і весь час за ним стежити і боятися, щоб не пригоріли.

Як добавки для відбивною я часто використовую гриби з цибулею або помідори, як зробила в даному випадку. Верх прикриваю шапочкою з тертого сиру – вона надійно зберігає в м’ясі все соки.

ступінь складності – середньо.

Час приготування – 1 година 20 хвилин.

інгредієнти:

Свинячі відбивні, запечені в духовці

Спосіб приготування:

Сковороду поставте на плиту, налийте олію і нагрійте.

Печериці помийте, поріжте соломкою і відправте смажитися в розігріту сковороду.

Ріпчасту цибулю очистіть, помийте, поріжте півкільцями і відправте смажитися до грибів, коли вони трохи підзолотившись. Приправте сіллю, перцем і смажте все до напівготовності.

М’ясо помийте, висушіть паперовим рушником, розріжте на порційні шматочки товщиною не більше 1,5 см і кухонним молоточком відбийте з обох сторін. Потім викладіть його на деко, присипте сіллю, чорним меленим перцем і змастіть гірчицею.

Часник очистіть, дрібно порубати ножем і присипте відбивні.

Щоб отримувати кращі статті, підпишіться на сторінки у YouTube, Google, Facebook і Pinterest!

Свинячі відбивні, запечені в духовці

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code