Здорова іжа Корисні рецепти Рецепти Це смачно!

Свинячий антрекот з луком

Свинячий антрекот з луком

Чоловік мій по професії і за покликанням архітектор-проектувальник, тому день будівельника в нашій родині відзначається з розмахом. Майже як Новий рік. З одним лише винятком: подарунки і привітання отримує тільки коханий чоловік.

Цього року святкування дня будівельника затягнулося на 3 дні: з колегами, з друзями-однокурсниками, ну і в саму дату з сім’єю.

І всі ці дні чоловіка треба було смачно і ситно годувати. Звичайно ж, на допомогу, як завжди, приходить м’ясо. На мій погляд, три рецепта з тих, що я використовувала в цей день, заслуговують вашої уваги. Про перший, про антрекот, поговоримо сьогодні, а про двох інших, салатах, в наступний раз.

складність: просто

Час приготування: години 1,5

приготування:

М’ясо я купила вже разделанное – дуже вдало, тому возьні з ним було небагато: виклала в мисочку в один шар, зробила масаж з перцем. Посолити і залишила. Потім порізала дрібно цибулю. Виклала лук в миску, як би вдавлюючи його в м’ясо.

Залишила при кімнатній температурі на півгодини маринуватися (можна робити і на ніч, але тоді приберіть м’ясо з цибулею в холодильник на 6-8 годин).

Картоплю брала подрібніше, почистила, щоб час не витрачати.

Свинячий антрекот з луком

Як тільки м’ясо замаринувалося, знімаю весь (!) Цибулю і обсмажую м’ясо з усіх боків (навіть з боків) на розпеченій сковороді до утворення ось такий скоринки. Викладаю в форму в один шар, між шматочками свинини кладу ні чим не оброблену картоплю.

У тій же сковороді, в якій смажилося м’ясо, обсмажую до блідо коричневого кольору цибулю. Лук кладу прямо на м’ясо. Відправляю всю мою красу в дуже сильно розігріту духовку (оригінальний рецепт припускав 250 градусів, повіримо) на 10 хвилин.

Потім зменшую вогонь (оригінальний рецепт передбачає, що до 200 градусів) і залишаю м’ясо ще на 20 хвилин. Після закінчення часу свинина готова, а картопля ще не до кінця, тому м’ясо дістаю на тарілку, щоб дати погуляти сокам, а картоплі ще на 10 хвилин в духовку.

Все, можна їсти. Вийшло дуже нежненько і сочненько. рекомендую!
Смачного!

Щоб отримувати кращі статті, підпишіться на сторінки у YouTube, Google, Facebook і Pinterest!

Свинячий антрекот з луком

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

code