Здорова іжа Корисні рецепти Рецепти Це смачно!

Тарталетки; рибна мозаїка.

тарталетки "рибна мозаїка"

Практично основною стравою на святковому столі є закуска. Вона бувають різної. Тут все залежить від наявності часу, вміння господині і бажання приготувати щось особливе для гостей. Тому для кого-то кращої закускою буде вишукане і оригінальне блюдо, а для інших – м’ясна нарізка або тарілочка з соліннями. Тарталетки «Рибна мозаїка» є чимось середнім між такими варіантами.

Готувати їх дуже просто, але смак виходить цікавим і дуже подобається гостям. При цьому дане блюдо – досить ситне.

Час приготування: 15-20 хвилин (при наявності готового майонезу).

складність: мінімальна.

Щоб приготувати рибні тарталетки, нам знадобляться такі продукти:

1) 2 плавлених сирка
2) майонез або подібний соус домашнього приготування
3) готові тарталетки з пісочного тіста (близько 30-ти штук)
4) 300 г солоного філе лосося
5) 1 великий свіжий огірок
6) 3 варених в круту курячих яйця
7) кілька ложок червоної ікри

З свіжого огірка бажано зняти шкірку. З цим відмінно впорається овощечистка, так як вона знімає тільки тонку шкірку з овочів.

Нарізаємо його дуже дрібними кубиками.

Також подрібнюємо відварені заздалегідь і почищені від шкаралупи яйця.

Плавлений сирок натираємо на крупній тертці. Щоб він добре подрібнювався його потрібно натирати охолодженим, і вибирати цей молочний продукт коштує з жирністю до 45-ти відсотків.

Тарталетки; рибна мозаїка.

До речі, замість плавленого сирка можна використовувати твердий сир. Він теж відмінно підійде.

Змішуємо підготовлені сирки, огірок, нарізану сьомгу без кісток і яйця.

Додаємо домашній майонезний соус.

Ми настільки відвикли від магазинного майонезу, що салати з ним нашої сім’ї вже зовсім не подобаються: і смак інший, і шкоди набагато менше з використанням домашнього соусу.

Перемішану начинку викладаємо за допомогою чайної ложки в тарталетки і прикрашаємо ікрою.

Щоб отримувати кращі статті, підпишіться на сторінки у YouTube, Google, Facebook і Pinterest!

Тарталетки; рибна мозаїка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

code