Здорова іжа Корисні рецепти Рецепти Це смачно!

Тарталетки з печінкою тріски

Тарталетки з печінкою тріски

Цікава подача страв до столу, а тим більше святкового, не просто прикрашає його, а й завжди викликає бажання спробувати. Саме тому я часто вдаюся до різних способів оригінальної подачі закусок, в таких випадках мене часто виручають тарталетки.

Це чудовий винахід я відкрила для себе не так давно, причому необов’язково готувати тарталетки самостійно (хоча це природно краще покупного варіанти). Досить знайти хорошого виробника і користуватися собі на втіху.

Раніше мене бентежило те, що начинка в тарталетках довго перебувати не може, тому що вони розмокають і перестають хрустіти. Тут існує 2 виходи: або наповнювати тарталетки прямо перед подачейна стіл, або робити прошарок у вигляді листочка салату (прекрасно підійде і пекінська капуста). Другий варіант для мене більш зручний.

ступінь складності – просто елементарно.

Час приготування – приблизно чверть години.

Я пропоную зробити нескладну закуску в тарталетках з печінки тріски, яка за радянських часів вважалася навіть делікатесом. Сьогодні ж її без зусиль можна купити в будь-якому магазині. Отже, яйця поставимо варитися круто, з печінки тріски злитимемо масло.

Розімніть її за допомогою вилки в зручній посуді.

Зелену цибулю вимиємо в проточній воді і дрібно нашаткувати, потім додамо до подрібненої печінки.

Тарталетки з печінкою тріски

Готові яйця остудити в холодній воді, почистимо і нарубаємо ножем. Відправимо до решти інгредієнтів.

Додамо майонез, а також, якщо потрібно, трохи солі і акуратно перемішати нашу начинку.

У кожну тарталетки помістимо по шматочку листя салату, а потім чайною ложечкою наповнимо підготовленою начинкою.

Такі тарталетки обов’язково захочеться спробувати будь-якому гостю.

Щоб отримувати кращі статті, підпишіться на сторінки у YouTube, Google, Facebook і Pinterest!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code