Тарталетки з печінкою тріски
Цікава подача страв до столу, а тим більше святкового, не просто прикрашає його, а й завжди викликає бажання спробувати. Саме тому я часто вдаюся до різних способів оригінальної подачі закусок, в таких випадках мене часто виручають тарталетки.
Це чудовий винахід я відкрила для себе не так давно, причому необов’язково готувати тарталетки самостійно (хоча це природно краще покупного варіанти). Досить знайти хорошого виробника і користуватися собі на втіху.
Раніше мене бентежило те, що начинка в тарталетках довго перебувати не може, тому що вони розмокають і перестають хрустіти. Тут існує 2 виходи: або наповнювати тарталетки прямо перед подачейна стіл, або робити прошарок у вигляді листочка салату (прекрасно підійде і пекінська капуста). Другий варіант для мене більш зручний.
ступінь складності – просто елементарно.
Час приготування – приблизно чверть години.
Я пропоную зробити нескладну закуску в тарталетках з печінки тріски, яка за радянських часів вважалася навіть делікатесом. Сьогодні ж її без зусиль можна купити в будь-якому магазині. Отже, яйця поставимо варитися круто, з печінки тріски злитимемо масло.
Розімніть її за допомогою вилки в зручній посуді.
Зелену цибулю вимиємо в проточній воді і дрібно нашаткувати, потім додамо до подрібненої печінки.

Готові яйця остудити в холодній воді, почистимо і нарубаємо ножем. Відправимо до решти інгредієнтів.
Додамо майонез, а також, якщо потрібно, трохи солі і акуратно перемішати нашу начинку.
У кожну тарталетки помістимо по шматочку листя салату, а потім чайною ложечкою наповнимо підготовленою начинкою.
Такі тарталетки обов’язково захочеться спробувати будь-якому гостю.
Щоб отримувати кращі статті, підпишіться на сторінки у YouTube, Google, Facebook і Pinterest!