Тарталетки з тунцем
Консервований тунець досить часто використовується в різних закусках і салатах. Це недороге задоволення, яке можна обіграти безліччю варіантів. Якщо зробити гідну начинку і покласти її в тарталетки, то виходить не тільки смачно, але ще і красиво.
Тарталетки можна приготувати самостійно (рецептів маса, як в інтернеті, так і в кулінарних виданнях), я ж вирішила йти по шляху найменшого опору і купила готові. Я одного разу знайшла хорошого виробника, тому знала, що ці тарталетки смачні та хрусткі. Думаю, такі заготовки повинні бути у кожної господині на випадок гостей, коли часу трохи не вистачає.
Для того, щоб тісто в тарталетках НЕ розкисати від начинки я знайшла чудовий вихід: класти всередину листочок салату, тоді вони досить довго залишатимуться хрусткими, і не потрібно готувати цю закуску безпосередньо перед подачею до столу.
ступінь складності – дуже просто.
Час приготування – 20-30 хвилин.
Для приготування тарталеток з тунцем нам знадобляться такі інгредієнти:
Відварити яйця круто, остудити і очистити їх. Потім натерти на тертці.
Очищену цибулю дрібно нарізати.
Злити з тунця зайву рідину, розім’яти виделкою рибу. Додати до тунця подрібнені цибулю і яйця.
Сирок натерти на дрібній тертці і додати його до решти інгредієнтів.

Також додати тертий огірок і майонез, все ретельно перемішати.
Листя салату вимити і нарвати руками на шматочки, які помістяться в тарталетки і будуть трохи виглядати по краях.
Потім в кожну тарталетки з листком салату укладати начинку, зверху посипати подрібненим кропом.
Бажаю всім приємного апетиту!
Щоб отримувати кращі статті, підпишіться на сторінки у YouTube, Google, Facebook і Pinterest!