Здорова іжа Корисні рецепти Рецепти Це смачно!

Тарталетки з тунцем

Тарталетки з тунцем

Консервований тунець досить часто використовується в різних закусках і салатах. Це недороге задоволення, яке можна обіграти безліччю варіантів. Якщо зробити гідну начинку і покласти її в тарталетки, то виходить не тільки смачно, але ще і красиво.
Тарталетки можна приготувати самостійно (рецептів маса, як в інтернеті, так і в кулінарних виданнях), я ж вирішила йти по шляху найменшого опору і купила готові. Я одного разу знайшла хорошого виробника, тому знала, що ці тарталетки смачні та хрусткі. Думаю, такі заготовки повинні бути у кожної господині на випадок гостей, коли часу трохи не вистачає.

Для того, щоб тісто в тарталетках НЕ розкисати від начинки я знайшла чудовий вихід: класти всередину листочок салату, тоді вони досить довго залишатимуться хрусткими, і не потрібно готувати цю закуску безпосередньо перед подачею до столу.

ступінь складності – дуже просто.

Час приготування – 20-30 хвилин.

Для приготування тарталеток з тунцем нам знадобляться такі інгредієнти:

Відварити яйця круто, остудити і очистити їх. Потім натерти на тертці.

Очищену цибулю дрібно нарізати.

Злити з тунця зайву рідину, розім’яти виделкою рибу. Додати до тунця подрібнені цибулю і яйця.

Сирок натерти на дрібній тертці і додати його до решти інгредієнтів.

Тарталетки з тунцем

Також додати тертий огірок і майонез, все ретельно перемішати.

Листя салату вимити і нарвати руками на шматочки, які помістяться в тарталетки і будуть трохи виглядати по краях.

Потім в кожну тарталетки з листком салату укладати начинку, зверху посипати подрібненим кропом.

Бажаю всім приємного апетиту!

Щоб отримувати кращі статті, підпишіться на сторінки у YouTube, Google, Facebook і Pinterest!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code