Здорова іжа Корисні рецепти Рецепти Це смачно!

Тефтелі в мультиварці

Тефтелі в мультиварці

Готувати тефтелі – одне задоволення, так як з 1 кг м’яса можна зробити 1,5-2 кг тефтелей. Люблю їх готувати! З тюфтельки ніколи сім’я не буде голодною!

Ось і цього разу я купила хороший шматок яловичини. Зважили мені його – 1 кг м’яса вийшло. З нього я зробила цілих 3 страви і два дня сім’я їла різноманітність тефтелек в різних соусах, в різних ракурсах. Ні, не проїли, тому що я не зварила цілу каструлю однієї страви, а зробила з напівфабрикату три різних. Про один з рецептів сьогодні і піде мова.

Скажу відразу, що самі тефтелі я спочатку приготувала за цим рецептом з горошком, щоб соковитіше, яскравіше і смачніше було. А ось готувала я їх в різних соусах і навіть в супі. Так що, не втратьте цей рецепт, якщо вам будуть цікаві й інші варіанти їх приготування. Сподіваюся, ви знайдете для себе найсмачніший рецепт, хоча особисто мені все вони сподобалися. Виявляється, я тефтелеманка =)

Варіант 1 – приготування в мультиварці в томатному соусі. Для соусу потрібні:
– 1-2 цибулини
– 1 велика морква
– 1 стакан смачного кетчупу (у мене домашній соус з корицею)
– сіль і перчик до смаку
– 1 ч.л. цукру
– вода
– рослинне масло для смаження

Тефтелі в мультиварці

Для початку готуємо тефтелі.

Спочатку в чашу мультиварки відправляємо 1 мультістакан рису і 3 мультістакана води. Солі за смаком. Включаємо програму «На пару» на 5 хвилин. Напівготовий рис охолоджуємо.

Яловичину промиваємо, нарізаємо на шматки і подрібнюємо в м’ясорубці з дрібною сіточкою.

Цибулину очищаємо і теж відправляємо в м’ясорубку.

За цибулиною в м’ясорубку кидаємо кілька сухариків в сухому вигляді.

У яловичий фарш додаємо яйце.

Щоб отримувати кращі статті, підпишіться на сторінки у YouTube, Google, Facebook і Pinterest!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code