Теплий клюквенно-цитрусовий пунш – корисний безалкогольний напій
Продовжуємо серію корисних рецептів з журавлиною і пропонуємо приготувати теплий клюквенно-цитрусовий пунш – ароматний безалкогольний напій, який послужить відмінним зміцнює і протизастудним засобом. Журавлинний пунш – корисний солодко-кислий коктейль з прянощами, який сміливо можна пити всією сім’єю і зміцнювати свій імунітет перед наступаючою зимою.
Загальний час приготування: близько 3-х годин
Кількість порцій: 20
Спеціальні аксесуари: мультиварка
Хід приготування:
1. У 5-6-літрової мультиварці змішайте журавлинний сік, яблучний сік, концентрат лимонаду і часточки лимона.
2. Помістіть палички кориці, гвоздику і запашний перець в подвійний шар марлі. Надійно зв’яжіть кінці марлі і розмістіть «мішечок спецій» в мультиварці.
3. Готуйте журавлинний пунш в мультиварці під закритою кришкою на слабкому потужності протягом 3-4-х годин до повного розкриття пряних ароматів.

4. Видаліть з мультиварки відпрацьований «мішечок спецій» і часточки лимона.
5. Готовий теплий клюквенно-цитрусовий пунш розлийте по чашках, прикрасьте паличками кориці, журавлиною і цедрою лимона. Насолоджуйтесь!
Фото: Taste of Home
Щоб отримувати кращі статті, підпишіться на сторінки у YouTube, Google, Facebook і Pinterest!
