Здорова іжа Корисні рецепти Рецепти Це смачно!

Теплий салат з грибами і овочами

Теплий салат з грибами і овочами

В посту складно уявити щось універсальніше, ніж гриби. Ось я і намагаюся з магазину не повертатися без улюблених печериць. До речі, їх можна навіть сирими є. Але зараз так сиро, що хочеться тепла. Давайте вже готувати!

Час приготування: якщо все разом класти, як я іноді роблю, якщо поспішаю і ріжу менше порцію, то півгодинки вистачить – я довго не готую овочі з відомих причин

складність: трохи є – вона в нарізці інгредієнтів. Але чесно скажу, зусиль і часу не шкода, так смачно вийде!

  • Надіслати список:

Капуста в мене була кольорова і звичайна. Першу я розібрала на парасольки, а другу настружіла соломкою.

До речі, я написала в рецептурі – по кабачки і баклажана. Якщо вони великі, то, звичайно, можна обійтися половинкою. ріжемо довільно.

Ах, печериці, моя любов! Я не мила гриби, кажуть, що після миття вони втрачають свій аромат (перебрала і все). нарізаємо.

Морковочку я нарізала незвично – кружечками. Вона так красиво виглядає в готовій страві, що ніхто і не згадає про свою неприязнь до неї в вареному вигляді.

Теплий салат з грибами і овочами

У цибулі-порею я взяла обидві частини на цей раз – так зелена апетитно виглядала. До речі, ця частина особливо смачна в порее. ріжемо довільно.

Помідор в кінці буде покладено, а перець – прямо зараз наріжемо. У мене були двох кольорів. Он як вони гарненько виглядають!

Ну і цибулька – куди без нього. Соломкою – саме те.

приготуємо зелень. Я до петрушці, кропу і зеленої цибулі додала жменю зеленого горошку.

нагріємо сковородочку. наллємо масла. Нагріємо його, і відразу викладаємо все овочі (цибуля, морква – потім все інше), додавши нарізану соломкою помідор. Готуємо буквально хвилин 5-7 на середньому вогні, регулярно помішуючи.

До речі, в самому кінці накришити тонко часничку і посиплемо щедро зверху. Салат теплий готовий! Ця страва (і як салат, і як гарнір) і вранці наситить надовго, і ввечері не страшно – малокалорійні. Його можна подати навіть на шматочку хліба … Словом, приємного!

Щоб отримувати кращі статті, підпишіться на сторінки у YouTube, Google, Facebook і Pinterest!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code