Здорова іжа Корисні рецепти Рецепти Це смачно!

Теплий салат зі стручкової фасолью 2

Теплий салат зі стручкової квасолею

З цією стравою я познайомилася досить давно – як-то зовсім випадково звернула на нього увагу в ресторанному меню одного вельми престижного і авторитетного закладу нашого міста ще років п’ять тому ..

Ми тоді планували організувати банкет з приводу одного з наших невеликих сімейних торжеств. Коли я уточнила про смакові якості теплого салату з стручкової квасолі в вершково-грибному соусі у адміністратора, дівчинка мило посміхнулася зі словами: «Це потрібно пробувати. »

І ми ризикнули – для більшого різноманіття нашого невеликого святкового столу замовили тоді кілька порцій цього салату.

Зізнатися, серед ряду вишуканих салатів, а також великого асортименту м’ясних страв своїм скромним виглядом стручкова квасоля спочатку не особливо цікавила присутніх. А через деякий час хтось із гостей вигукнув: «А що ж це таке смачне?!»

Після цих слів всі, як водиться, вирішили пробувати цей новий салатик і залишилися в захваті. Його ніжний вершково-грибний смак в поєднанні з квасолею не зміг залишити байдужою і мене – я тоді вирішила будь-що-будь навчитися готувати це дивовижне блюдо.

В ході безперервних експериментів, шляхом проб і помилок мені все ж вдалося добитися неповторного і чудового смаку цього найніжнішого теплого салату. Із задоволенням поділюся з вам результатами свого досвіду ..

Необхідні компоненти:

Ступінь складності: низька

Час приготування: 35 хвилин

Алгоритм пропонованих дій:

Морожену стручкову квасолю заливаємо холодною водою, ставимо на вогонь і доводимо до кипіння. Після цього зливаємо воду.

Теплий салат зі стручкової фасолью 2

Очищений, а також порізаний півкільцями цибулю і подрібнені шампіньйони обсмажуємо на рослинному маслечко до напівготовності.

Додаємо стручкову квасолю, трохи солимо і перемішуємо.

У вершки додаємо по щіпці мускатного горіха, чорного перчика, імбиру і солі, гарненько перемішуємо.

Заливаємо сумішшю вершків і спецій вміст сковорідки і тушкуємо на тихому вогні чверть години.

Салат подавати в гарячому вигляді, прикрасивши свіжою зеленню.

Щоб отримувати кращі статті, підпишіться на сторінки у YouTube, Google, Facebook і Pinterest!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

code