Здорова іжа Корисні рецепти Рецепти Це смачно!

Тістечка Павлова

тістечка Павлова

Пропоную вам приготувати один з найпростіших, але смачних десертів – тістечка Павлова.

  • конкурс
  • їжа
  • Справа смаку
Тістечка Павлова

4 яєчних білка
дрібка солі
250 г дрібного цукру
2 ч.л. кукурудзяної муки
1 ч.л. білого винного оцту
250 мл жирних вершків, збити
ягоди для прикраси

Розігріти духовку до 180 гр і застелити пекарської папером 3 дека.

Збити теплі білки з сіллю до утворення м’яких піків. Додати цукор по столовій ложці, постійно збиваючи. Ввести муку і оцет, збити ще півхвилини.

Викласти масу в кондитерський мішок з круглою насадкою і, акуратно натискаючи на мішечок, рухаючись по колу, зробити 10 сантиметрову розетку з невеликими бортиками.

Поставити деко в духовку, відразу ж зменшити температуру до 150 гр. Через 30 хвилин духовку вимкнути, залишивши тістечка всередині. Ще через півгодини дістати наші міні Павлова і охолодити.

Збирати тістечка потрібно безпосередньо перед подачею, інакше є ймовірність, що меренги розмокнуть. Викласти по центру збиті вершки і прикрасити ягодами або фруктами за смаком.

На знак подяки тим, хто прочитав статтю, ми даруємо подарунки від наших партнерів: промокодом і знижки на освіту, одяг, взуття, косметику, їжу і послуги. Отримати подарунок

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

code