Здорова іжа Корисні рецепти Рецепти Це смачно!

Тістечко з печінки

Тістечко з печінки

Хочете здивувати своїх близьких? Приготуйте їм тістечко з печінки! А як це зробити, я сьогодні розповім.

Про незвичайною користь печінки, як продукту харчування, нам відомо чимало. По-перше, вона багата натуральним білком, а по-друге, вітамінами А, В, РР. Печінка легко засвоюється і дуже смачна.

Приготувати з цього субпродукту можна безліч страв. Але для періодів пікніків немає нічого кращого, ніж ось такі тістечка! Якщо їх так можна назвати.

Хоча, чому тільки пікніків? Вони прикрасять будь-який святковий стіл. Це смачно, незвично і дуже ошатно.

Для приготування будемо використовувати:

Час приготування – 1 година.
складність – наймінімальніша.

Всю печінку подрібнюємо за допомогою блендера в однорідну, рідку масу. І трохи збиваємо, тим самим насичуючи її киснем.

Потім додаємо сіль, висівки (або борошно), білок яєчний і ще раз збиваємо.
Цибулю чистимо і розрізаємо на дрібні шматочки.

Його так само подрібнюємо за допомогою блендера в однорідну масу і вводимо до печінкової масі. додаємо молоко.

З отриманої суміші ми і будемо готувати коржі для майбутніх тістечок. На сковороду з маслом столовою ложкою наливаємо печінкову масу, намагаючись зберігати однаковий розмір коржиків.

Тістечко з печінки

Підсмажуємо з двох сторін і викладаємо на паперову серветку, щоб вона ввібрала зайвий жир. Потім змішуємо сметану, майонез і часточку часнику і приступаємо до формування тістечок.

На кожен корж печінковий викладаємо досить багато соусу, зверху прикривши другим коржиком. Ось і все, наші тістечка готові!

Подаємо до столу як самостійне блюдо. До таких тістечком піде гарнір з овочів або картоплі.

Приємного вам апетиту!

Щоб отримувати кращі статті, підпишіться на сторінки у YouTube, Google, Facebook і Pinterest!

Тістечко з печінки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code