Здорова іжа Корисні рецепти Рецепти Це смачно!

Томати фаршировані вешенками

Томати фаршировані вешенками

З вешенками я познайомилася відносно недавно, так як часто купувала печериці, а ці непривабливі на вигляд гриби обходила стороною. І дарма я так ставилася до продукту, який не спробувала. У дитинстві такі помилки постійно робив мій молодший брат. Він завжди відмовлявся пробувати нове для нього блюдо.

Зараз брат уже дорослий чоловік, але все одно він дуже насторожено ставиться до нових страв, нових смаків і сполученням продуктів. Для нього смажена картопля і мамин борщ – це найкращі страви з дитинства, які завжди йому будуть подобатися.

Я ж зовсім інакше ставлюся до їжі. Для мене немає меж фантазіям на кухні, а нові поєднання продуктів (навіть непоєднувані) – це черговий раз можливість спробувати щось новеньке. Звідси і різноманіття рецептом – я просто не можу зупинитися експериментувати в кулінарії! Сьогоднішній рецепт – чергове тому підтвердження =)

Час приготування: не більше 1 години
Складність приготування: особливих навичок не потрібно

Томати фаршировані вешенками

Починаємо приготування страви з підготовки начинки. Гриби промиваємо та нарізаємо невеликими шматочками.

Лук очищаємо і нарізаємо дрібними кубиками.

Відправляємо в сковороду смажитися цибулю з вешенками. Під час смаження гриби солимо і перчимо до смаку.

Поки готуються гриби, займемося основним інгредієнтом – томатами.

Під проточною водою промиваємо їх і видаляємо плодоніжку.

Зрізаємо з томатів кришечки і очищаємо чайною ложечкою серединку з насінням.

Щоб отримувати кращі статті, підпишіться на сторінки у YouTube, Google, Facebook і Pinterest!

 

Ми вдячні за матеріал, наданий сайтом: amanda-fields.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code