Томатна сіль – універсальна приправа для різних страв
Це не просто звичайна суміш з солі і додаткових спецій, а приготована спеціальним чином приправа – один з її інгредієнтів ми будемо запікати в духовці. Томатна сіль – універсальна добавка до м’ясних страв, риби, гарнірів.
приготування:
1. Увімкніть духовку на 100-110 градусів.
2. Викладіть 5 столових ложок томатної пасти на силіконовий деко і розподіліть рівним шаром. Поставте в духовку на 25 хвилин – паста повинна підсохнути, особливо по краях. Дістаньте деко з духовки і повністю остудіть пасту. Тепер пропустіть остигнула томатну пасту через млинок для спецій або подрібніть в ступці з товкачиком. Додайте 1,5 столові ложки морської солі, покладіть все в чашу блендера і подрібніть. Ось і все, томатна сіль готова! Зберігайте її в герметичному контейнері.

Photo: Jennifer Causey
Щоб отримувати кращі статті, підпишіться на сторінки у YouTube, Google, Facebook і Pinterest!
