Здорова іжа Корисні рецепти Рецепти Це смачно!

Торт; Графські руїни; бісквітний

торт "графські руїни" бісквітний

Ось і закінчилася у мене шашлична тема. Сподіваюся, ви скористаєтеся тими смачними рецептами, якими я ділилася ось уже 4 дні поспіль, щоб пригостити своїх друзів і рідних травневими шашликами.

Сьогодні я вирішила трошки вас побалувати рецептом торта, який я готувала для мами. Пам’ятайте, я вам розповідала про те, що це її заслуга в тому, що я люблю готувати. Мама прищепила мені любов до кулінарії. Для неї я завжди рада приготувати щось смачне, адже вона цього заслуговує більше всіх.

Торт «Графські руїни» в класичному варіанті я готувала двічі. Не знаю чому, але смак коржа мені не дуже сподобався, тому я вирішила приготувати цей торт, використовуючи бісквітний корж. Занадто сильно мені подобається цікава подача цього торта.

Для крему необхідні такі продукти:
– 700 мл сметани
– 0,5-1 стакан цукру

Для глазурі необхідні:
– плитка шоколаду
– 3 ст.л. молока

Торт; Графські руїни; бісквітний

Час приготування: 1,5 години.
Час просочення: 2-3 години.
Складність приготування: легко.

Для приготування бісквіта збиваємо яйця з цукром. Повинна вийти густа яєчна маса. У неї додаємо дрібку ванільного цукру і в 3 прийому засипаємо борошно, яку попередньо не забуваємо просіяти, щоб збагатити киснем. Перемішуємо тісто лопаткою дуже акуратно, щоб тісто не опало.

Заливаємо тісто у форму, яку злегка змащуємо вершковим маслом і посипаємо борошном. Випікаємо бісквіт в духовці при температурі 160 градусів до готовності. Можна пекти корж в мультиварці. Для цього вибираємо програму «Випічка» і встановлюємо час 60 хвилин.

Готовий корж охолоджуємо і нарізаємо на невеликі кубики.

Сметану збиваємо з цукром.

Вмочуємо бісквітні шматочки в кремі і викладаємо їх на деко. Перший шар годі й вмочати, а викласти без просочення.

Щоб отримувати кращі статті, підпишіться на сторінки у YouTube, Google, Facebook і Pinterest!

Торт; Графські руїни; бісквітний

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code