Здорова іжа Корисні рецепти Рецепти

Запечена короп в духовці

Запечена короп в духовці

Рецепт приготування запеченого коропа в духовці. Запечена короп виходить ніжним і смачним.

Опис приготування:

Інгредієнти:

  • Картопля — 6 штук
  • короп — 1 штука
  • майонез — 2 Ст. ложки
  • Перець і сіль — 1 За смаком
  • Олія соняшникова — 2 Ст. ложки
  • Петрушка, зелена цибуля і кріп — 1 За смаком (для прикраси)

Як приготувати "Запечена короп в духовці"

Оцінити рецепт Запечений короп в духовці:

Будь ласка, введіть символи з картинки

спасибі, ну. дуже смачно було.

Короп в духовці, дуже смачно і корисно, але я замість майонезу змащую сметаною, а в розрізи кладу часточки помідора, і відвалів на коропа сік лимона'запікаю.

У працях Платона недавно я знайшов як робили стародавні греки рибу..Але як я зрозумів риба морська і без кісточок..Хоча вся морська риба майже без кісток..

Мені дуже сподобався рецепт, картопля я поклала не великий було супер.

Запечена короп в духовці

Вікторія ви геніальніше ніж цей рецепт

все просто і смачно. Я щоб не приставала риба до Протвино використовую фольгу. Смажте трохи маслом і викладайте блюдо.

Картопля вийшов приголомшливим, а ось сам короп, через майонезу виявився дуже жирним. В цілому, рецепт мені сподобався. Для себе вирішила наступного разу покласти менше майонезу і всередину коропа теж покласти картоплю. Можливо вона вбере зайвий жир. Дякую за рецепт! P.S. Короп Пристая разом з лушпиння подушкою)))

я маю на увазі внутрішні

а рибу чистити треба

приголомшливо!це напевно найсмачніший короп, якого гриз.картоплю я попередньо трохи відварити, а далі все за рецептом!ну шалено смачно!спасибі.

Дякую за рецепт! Це було дуже смачне блюдо з коропом, якого помайл сам. -) Короп був вагою 2,2 кг, тому довелося зробити більше надрізів, в тому числі і уздовж спини два. Вніс теж свою лепту – зверху поклав кільця помідора (виявилося дуже в тему за смаком), замість майонезу використовував сметану і картоплю зверху ще намазав сирним соусом Heinz. Насамперед батько сказав, що дуже смачна картопля) Картоплю злегка відварюють, в духовці тримав близько 1,5 години при температурі десь 180, нічого не пригоріло, картопля слегкааа сирувата, але мені така навіть більше подобається. Під коропом зробив подушку з кілець цибулі, тому нічого не пристало. Протвень виклав фольгою.

Щоб картопля не вийшов сирим, його можна до запікання проварити до напівготовності.

Привіт всім. я згоден з вашою порадою на рахунок картоплі..я теж так роблю. а взагалі можна духовку поставити на більш маленьку температурy а вже після готування картоплі її додати. і як я знаю риба запекётся до скоринки..Греки часто готують Фарель, кeфаль і іншу морську рибу таким чином.

картопля вийшла сирої, часу обмаль для гарної прожарювання картоплі

Купила сьогодні коропа на Новий рік. Дуже сподобався рецепт Олександра. Хотіла якось поєднати рибу з картоплею і цибулею, знайшла те, що треба. спасибі. У наш час гостей здивувати майже неможливо, але мені хотілося б, щоб моє блюдо сподобалося нашому гостю з Ульяновська, якого ми не бачили 30 років. Якщо йому сподобається, ще раз скажу спасибі Олександру.

В цей рецепт нічого не потрібно додавати і короп перевернути можна не розвалюється.

Чоловік привіз з риболовлі коропа приготувала за вашим рецептом коропа супер дуже смачно спасибі.

Велике спасибі автору за такий легкий і смачний рецепт. )))

Дякую за рецепт!Оооооочень смачно вийшло!))

Картопля віялом легко нарізати поклавши його в столову ложку. Увігнутість ложки не дасть йому прорізатися до кінця. Дуже добре в ці розрізи вставити тонкі смужки сиру. А ось коропа потрібно обов’язково з одного боку, яка зверху, надрізати упоперек до хребта і трохи навскіс до хвоста, зробивши приблизно 4 надрізу. Останній надріз біля голови. У ці надрізи вставити по часточці лимона разом з шкіркою, а також разом з цибулею покласти лимон зверху риби. Для того, щоб короп не пристав до листу після того як змажете маслом на дно покладіть 2-3 кружечка лука. Перевертати такого коропа не потрібно. Інакше він розвалиться. Картопля ж перевернути можна. Духовку обов’язково нагріти до 200 град. Через півгодини страва готова (для коропа вагою приблизно 1 кг). Якщо картопля буде трохи сируватий (залежить від розміру) допечіть його в мікрохвильовці. Карпа з надрізів легко можна розділити на порції. Смачного.

Олександру окрема подяка за нарізку картоплі віялом. все геніальне просто.

Запечена короп в духовці

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code